Marriage Course Online

4 juni t/m 16 juli 2021

De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie. De cursus is ontwikkeld door christenen, maar is relevant voor iedereen. De Marriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan 2 jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Doe jullie mee?

Startdatum:  vrijdag 4 juni 2021

Vervolg datums : 11, 18 & 24 juni, 2, 9 & 16 juli

De Marriage Course helpt jullie om tijd voor elkaar te maken. Deze relatiecursus is niet zoals andere cursussen. Een Marriage Course bestaat namelijk uit 7 avonden uit, De eerste en laatste avond beginnen we met een 'diner-voor-2'. Op de eerste en de laatste avond ontvang jullie van ons vooraf een dinerbox (regio Zeeland).

Kosten: € 175 - p. paar

(Vanaf 1 januari 2020 vergoedt Pro Life zorgverzekeraar tot € 115,- per persoon per cursus per kalenderjaar voor leden die een Medium-, Large- of Extra Largepolis hebben bij Pro Life. Deze vergoeding is jaarlijks te gebruiken voor een (Pre)Marriage Course )

Zie het als een investering in je relatie, want na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Vanwege de coronamaatregelen gaat de Marriage Course nét even anders. Omdat het niet altijd mogelijk is om samen te komen, vindt de Marriage Course online plaats. Zorg dat je van tevoren lekker de tijd neemt om samen te eten of te drinken om even bij te praten in een relaxte setting. De Marriage Course wordt gegeven online via Teams. 

 

Aanmelden?