PreMarriage Course

Wat is de Premarriage Course?

De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Hopelijk gaat jullie huwelijk een leven lang mee, dus het is goed om je daarop voor te bereiden.

Een Premarriage Course bestaat vaak uit 5 avonden waar de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal. De thema’s zijn:

  1. Communicatie
  2. Toewijding
  3. Conflicten oplossen
  4. Liefde levendig houden
  5. Gedeelde doelen en waarden

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Tijdens de coronacrisis gaat de Premarriage Course nét even anders. In plaats van in het echt afspreken, vindt de cursus nu online plaats.

Voor wie?

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst?
Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag?
Heb je net een relatie –of scheiding– achter de rug en start je met een nieuwe relatie?
Is je partner niet-christelijk en jij wel?
Of komt je partner uit een andere cultuur?

In alle bovenstaande gevallen is de Premarriage Course echt iets voor jou! Het maakt niet uit wat je achtergrond is. De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

 

Hoe werkt de Premarriage Course?

Tijdens de coronacrisis vindt de Premarriage Course online plaats. Zorg dat je van tevoren lekker de tijd neemt om samen te eten of te drinken en even bij te praten in een relaxte setting. De rest van de bijeenkomst is precies hetzelfde als bij een gewone Premarriage Course. De eerste avond beginnen we met een 'diner-voor-2'. Op de eerste  avond ontvang jullie van ons vooraf een verwenbox thuis bezorgd.

 

Waarom zou je de cursus doen?

Tijdens de Premarriage Course ga je in een ontspannen sfeer met z’n tweeën in gesprek over je verwachtingen voor de toekomst en wat echt belangrijk is voor je relatie. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend – met een vleugje humor.

 

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Marriage Course!

 

PreMarriage Course Online

Kosten: € 180 - per paar.

(Vanaf 1 januari 2020 vergoedt Pro Life zorgverzekeraar tot € 115,- per persoon per cursus per kalenderjaar voor leden die een Medium-, Large- of Extra Largepolis hebben bij Pro Life. Deze vergoeding is jaarlijks te gebruiken voor een (Pre)Marriage Course )

 

PreMarriage Course (live)

Locatie: Rilland

Kosten: € 250 - per paar.

(Vanaf 1 januari 2020 vergoedt Pro Life zorgverzekeraar tot € 115,- per persoon per cursus per kalenderjaar voor leden die een Medium-, Large- of Extra Largepolis hebben bij Pro Life. Deze vergoeding is jaarlijks te gebruiken voor een (Pre)Marriage Course )