Werkwijzen

We willen natuurlijk eerst graag weten of het klikt. Vandaar dat we eerst met elkaar kennismaken. Dat kan per telefoon of Teams (met beeld) of wanneer het handiger is dat ik naar jullie toe kom, of dat we elkaar halverwege ontmoeten, is dat natuurlijk ook goed.

In dit gesprek bespreken we samen jullie verwachtingen, plannen, ideeën en wensen. Ik zal wat meer vertellen over wie ik ben en hoe ik werk.  

  • Als de klik er is en ik jullie mag trouwen, spreken we elkaar nog een keer langer live. Het liefste bij jullie thuis en we spreken dan de hele ceremonie door.  
  • Daarna ontvangen jullie een mail van mij met daarin de besproken ceremonie en een aantal vragen over jullie en jullie verhaal. Die beantwoorden jullie afzonderlijk van elkaar en mail het naar mij terug. 
  • Ik  bel jullie allebei afzonderlijk of wij spreken samen op een rustige plek af om jullie antwoorden door te spreken, want ik wil altijd meer weten en de diepte in gaan.
  • Wanneer jullie ervoor kiezen om ook input van dierbaren te gebruiken voor de ceremonie, dan neem ik in die periode ook contact met hen op.  

Als het kan en als het lukt ontmoeten we elkaar nog een keer live op de locatie om alles door te spreken en eventuele aanpassingen te maken.  Vaak is de ceremoniemeester of weddingplanner ook aanwezig tijdens die afspraak.

Gemiddeld ben ik zo’n 20 uur bezig met het voorbereiden, vormgeven en uitvoeren van jullie ceremonie. Samen met jullie geef wij-vorm aan de ceremonie dat het precies bij jullie past.

 

liefs,Annemiek

Annemieke van den Berg is mama van twee meiden en theoloog.

Als kerkelijk werker in de protestantse kerk heeft ze extra aandacht voor zielzorg en wil ze graag het grote momenten in haar leven met God delen.

Contact gegevens

Annemieke van den Berg

(+31) (0)6 305 17190

info@liefsannemiek.nl