Kosten

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Jullie zijn dan van harte welkom bij mij thuis in Rilland. Wanneer het handiger is dat ik naar jullie toe kom, of dat we elkaar halverwege ontmoeten, is dat natuurlijk ook goed. Als jullie daarna besluiten met mij in zee te gaan, wordt de datum definitief.

Gemiddeld ben ik zo’n 20 uur bezig met het voorbereiden, vormgeven en uitvoeren van jullie ceremonie. De investering hiervoor bedraagt €595- inclusief btw en exclusief reiskosten **. De reiskosten voor onze voorgesprekken zijn voor mijn rekening. 

Voor ceremonies in het buitenland, maak ik een offerte op maat. 

In het afgesproken bedrag is inbegrepen:

*        Alle voorbereidingsgesprekken.

*       Het schrijven en uitwerken van jullie persoonlijke trouwceremonie met elementen erin verwerkt zoals door jullie gekozen.
*         In overleg met jullie eventueel het benaderen van familie, vrienden of getuigen voor een bijdrage
*        Een evaluatie, terugkijkend naar de dag
*         En jullie kunnen mij altijd als vraagbaak gebruiken om samen met jullie een trouwceremonie in elkaar te zetten, hoe jullie dit graag zelf zien.

De kosten van een eigen zelfstandigen trouwambtenaar komen overigens bovenop de leges die jullie bij de gemeente betalen. Vaak berekent een gemeente ook een bedrag om een trouwambtenaar voor één dag te benoemen. Deze kosten komen voor jullie rekening.

Het is raadzaam om tijdig in jullie gemeente aan te kaarten dat jullie een zelfstandige trouwambtenaar van buiten de gemeente hebben gevraagd om jullie huwelijk te sluiten. Er volgt dan een benoeming voor één dag. 

 

Als je nu alvast een indicatie wilt hebben, mail me dan even op info@liefsannemiek.nl met deze gegevens:  

  • De (voorlopige) trouwdatum 
  • De trouwlocatie 
  • Jullie namen, woonplaats en telefoonnummer 

Ik reageer meestal binnen een dag of ik kan op die datum en met een indicatie van mijn tarief. Tijdens het kennismakingsgesprek ga ik dus verder in op jullie wensen  

 

** Er wordt geen reiskosten gerekend voor het kennismakingsgesprek en de voorbereidingsgesprekken. € 0,25 per kilometer, gerekend vanaf Rilland.